Sprijinire sapatura TWF tip 100

Sprijinirea pentru sapaturi, santuri sau maluri tip 100 este disponibila pentru lungime de la 2 metri pana maximum 3.5m pentru fiecare set in parte. Scutul standard de baza are inaltime de 2 metri iar setul de suprapunere sapatura are inaltimea de 1 metru.

Recomandare de manipulare: se poate utiliza usor cu ajutorul unui buldoexcavator sau sau al unui excavator de 9-13 tone.

Sprijinirile pentru sapaturi tip 100 sunt sprijiniri pentru sapaturi din otel usoare. Adancimea maxima la care se poate lucra cu ajutorul sprijinirilor pentru sapaturi tip 100 este de 4 metri si se poate realiza numai prin supraetajarea deasupra unui set de baza de 2 metri inaltime a doua suprainaltari de cate 1 metru fiecare.

ATENTIE! Niciodata nu se vor putea supraetaja doua seturi de baza!

Lungimea standard a bratelor este de 0.56-0.67 metri. Deschiderea suplimentara se poate face numai cu ajutorul bratelor de inalta rezistenta cu cate un extensor suplimentare a cate 0.5m fiecare.

Sprijinirile pentru sapaturi tip 100 sunt dotate in varianta standard cu brate metalice de inalta rezistenta nefiletate. La cerere, aceste scuturi se pot dota cu brate metalice filetate.

Pentru informatia dvs. aveti mai jos legenda pentru scutul din imaginea alaturata:

1 - Element sprijinire sapatura baza

2 - Element sprijinire sapatura suprapunere

PH - Inaltime panou sprijinire sapatura

TW - Latime sant sapat

WW - Latime lucru interior sant

PT - Grosime panou sprijinire sapatura/ sant/ mal

PCH - Inaltime maxima teava sprijinire sapatura

PL - Lungime panou set sprijinire sapatura

PCL - Lungime maxima teava sprijinire sapatura

Brat sprijinire sapaturi de inalta rezistenta

Pentru rezistenta superioara 565 mm pana la 2450 mm

Lungimea standard a acestora este de 0.565m - 0.665m si se desfac suplimentar cu ajutorul extensiilor de brat de cate 0.5m fiecare.

La cerere, sprijinirile tip 100 pot fi dotate cu brate usoare filetate.