SPRIJINIRI SAPATURI ALUMINIU

LITEBOX produs ISCHEBECK GmbH lider mondial in sistemele modulare de sprijinire sapaturi

 Pentru toti cei care doresc manipulare rapida fara stivuitor, macara etc. si doresc a se deplasa cu sistemele de sprijinire sapaturi cu ajutorul masinilor tip duba sau de 1.5 pana la 3.5 tone, va putem oferi sistemele pentru sprijinire sapaturi din aluminiu Litebox.

 Litebox ofera solutii tehnice modulare pentru montajul sprijinirii de sapaturi fiind usor de montat si de demontat in doua persoane, fara suduri si care va poate oferi siguranta de lucru in interiorul sapaturii pana la 3 metri adancime cu sistemele tip boxa sprijiniri sapaturi cu popi orizontali Gi-A sau chiar si de pana la 6 metri adancime cu incintele pentru sprijiniri sapaturi tip cutie cu laturi de maximum 2 metri. Versatilitatea sistemelor va ofera posibilitatea montajului total sau partial al acestui sistem sau montajul de chesoane (incinte pentru sprijinire sapaturi).

    Bratele disponibile sunt filetate, din otel, certificate de Institutul German al Calitatii in Constructii si sunt disponibile in 3 variante posibile pentru deschiderea in interiorul sapaturii: 

De asemenea, panourile din aluminiu LITEBOX sunt disponibile in mai multe variante de lungime, latimea ramanand la standardul de 0.5m:  0.55 metri, 2 metri,  2,5 metri si 3 metri lungime.

    NOU! Litebox vin in ajutorul dvs cu sisteme de palplanse din aluminiu si sprijiniri sapaturi din aluminiu pentru palplansele din aluminiu, sistem unic si omologat in lume.

Boxe sprijiniri sapaturi din aluminiu LITEBOX lucru pana la adancimi de  pana la 3m

Sprijiniri sapaturi LITEBOX pentru transee conducte utilitati publice

Sisteme de sprijinire cu palplanse din aluminiu unic in lume

Incinte sprijiniri sapaturi Litebox, lucru pana la adancime de 6m cu panouri de 2m lungime

 Avantajele cofrajelor din aluminiu pentru sprijinirea santurilor:

        - usoare, greutate redusa atat pentru intregul sistem montat, cat si pentru fiecare element in parte - se pot utiliza cu mana

        - usor de montat

        - instalare rapida, fara sudura si fara suruburi

        - versatilitate, puteti monta partial pe o parte sau puteti face incinte pentru sapaturi din aceste sisteme

        - sigure si stabile

        - piese de schimb rapide - puteti schimba un singur panou de sprijinire sapaturi fara a fi nevoiti a schimba intregul sistem

        - impachetare rapida si usor de transportat

    Ideale pentru santuri pana in 3 metri adancime in mediul urban: instalatii cablaje, lucrari de canalizare si de alimentare cu apa, excavatii, sisteme transee, sapaturi ocazionale etc.

    Certificatele UE sunt o garantie a calitatii lor.