Sprijinire sapaturi TWF tip 600

Sistemele de sprijinit malurile tip 600 sunt realizate otel si se furnizeaza in varianta standard de 3500x2400x60mm cu brat standard 0.98 - 1.26m cu arcuri de impact la capete tip amortizor. Pentru brate se pot furniza extensii de brate de cate 0.5m fiecare contracost. Pentru alte dimensiuni, asteptam cererea dvs concreta consultand tabelul de mai jos. Diferenta intre sistemele de sprijinire maluri tip 300 si cele tip 600 consta in rezistenta superioara la impact datorita blindajului dublu al panourilor metalice.
Adancimea maxima montaj in sapatura pana la 5.2 metri. Adancimea sapaturilor de pana la 5.2 metri se poate face numai prin supraetajarea deasupra unui set de baza de 2.4m inaltime a doua suprainaltari a cate 1.4 metri inaltime fiecare.
ATENTIE! Niciodata nu se vor putea supraetaja doua seturi de baza!
Recomandare de manipulare: se poate utiliza usor cu ajutorul unui excavator de 12-18 tone sau in bloc compact cu ajutorului unui excavator pe senile de 18-30 tone.
Seturile pentru sprijinirea sapaturilor tip 600 au brate standard de 0.98 - 1.26 metri deschidere, dar exista extensoare speciale pentru aceste brate de cate 0.5 metri.
Pentru informatia dvs. aveti mai jos legenda pentru scutul din imaginea alaturata:

1 - Element sprijinire sapatura baza
2 - Element sprijinire sapatura suprapunere
PH - Inaltime panou sprijinire sapatura
TW - Latime sant sapat
WW - Latime lucru interior sant
PT - Grosime panou sprijinire sapatura/ sant/ mal
PCH - Inaltime maxima teava sprijinire sapatura
PL - Lungime panou set sprijinire sapatura
PCL - Lungime maxima teava sprijinire sapatura

Distanta intre panourile metalice pentru sprijinire sapatura este asigurata cu ajutorul bratelor standard pentru sprijinirea sapaturilor.
Brate sprijiniri sapaturi tip 600

Sprijinire sapaturi tip 600 blindata

Comments