Sprijinire sapaturi TWF tip 300

Sistemele de sprijinit malurile tip 300 sunt realizate otel si se furnizeaza in varianta standard de 3500x2400x60mm cu brat standard 0.98 - 1.26m cu arcuri de impact la capete. Pentru brate se pot furniza extensii de brate de cate 0.5m fiecare contracost. Pentru alte dimensiuni, asteptam cererea dvs concreta consultand tabelul de mai jos.
Recomandare de manipulare: se poate utiliza usor cu ajutorul unui excavator de 12-18 tone sau in bloc compact cu ajutorului unui excavator pe senile de 18-30 tone.

Sprijinirile pentru sapaturi tip 300 sunt de rezistenta superioara si pot atinge adancimi maxime de sapaturi de pana la 5.2 metri. Adancimea sapaturilor de pana la 5.2 metri se poate face numai prin supraetajarea deasupra unui set de baza de 2.4m inaltime a doua suprainaltari a cate 1.4 metri inaltime fiecare.
ATENTIE! Niciodata nu se vor putea supraetaja doua seturi de baza!

Seturile pentru sprijinirea sapaturilor tip 300 au brate standard de 0.98 - 1.26 metri deschidere, dar exista extensoare speciale pentru aceste brate de cate 0.5m.
Pentru informatia dvs. aveti mai jos legenda pentru scutul din imaginea alaturata:

1 - Element sprijinire sapatura baza
2 - Element sprijinire sapatura suprapunere
PH - Inaltime panou sprijinire sapatura
TW - Latime sant sapat
WW - Latime lucru interior sant
PT - Grosime panou sprijinire sapatura/ sant/ mal
PCH - Inaltime maxima teava sprijinire sapatura
PL - Lungime panou set sprijinire sapatura
PCL - Lungime maxima teava sprijinire sapatura

Distanta intre panourile metalice pentru sprijinire sapatura este asigurata cu ajutorul bratelor standard pentru sprijinirea sapaturilor.
Brate standard pentru sprijinire sapaturi
Sprijinire sapaturi TWF tip 300

Ċ
Info Sprijinire Sapaturi,
13 iul. 2014, 10:36
Comments